Monday, October 1, 2012

Imbas kembali Minggu PERTAMA

ASSALAMMUALAIKUM..HAI Malaysia...!!!

Imbas Kembali??? hehehe..apakah yang di imbas kembali ?? ha...Aktiviti yang dilaksanakan pada minggu pertama di UPSI..maaf tak terhingga kerana lewat untuk mengupdate coretan ini. Kami  kurang mahir untuk mendecorasi blog yang baru ini. Alhamdulillah berkat kesabaran dapat juga kami melahirkan blog ini.

Pada minggu ini, kami diberi taklimat mengenai maklumat kursus . Apa yang dikehendaki oleh pensyarah-pensyarah kami dalam melaksanakan tugasan ini. Untuk kelas Amali juga kami diberi taklimat yang sepatutnya sebelum tugasan amali bermula. Rasa hati yang berkobar-kobar untuk memulakan aktiviti masakan teramatlah kami teruja. Mana tidaknya setelah agak setahun kami tidak betapa dibengkel masakan kesayangan kami.. Pastinya kami merindui gurau senda rakan-rakan tunjuk ajar pesyarah , dan segala memori-memori akan kembali semula  untuk semester terakhir ini..(sedih la..lagi beberapa bulan  untuk kami tinggalkan bumi UPSI ini..:( )

Oleh itu kawan-kawan, selamat menuntut ilmu semula, bersama-sama berkongsi ilmu dunia ini yang membawa pahala kita menuju ke akhirat. Hilangkan PHd yang ada didalam hati kita, tanamkan semangat meyambung PHD dalam jiwa kita.

                                    ~ Semoga Berjaya Rakan Seperjuangan Sekalian ~( hehehe..balloons lagi..)~Salam  Sayang~
3rasa menjadi 1..(*_^)

No comments:

Post a Comment